Hoţii care în cursul acestei luni au spart mai multe locuinţe, au fost identificați grație profesionalismului poliţiştiilor Inspectoratului de Poliție Hîncești.

Ca urmare a sesizărilor primite la interval de câteva zile din partea unor proprietari care s-au plâns că în timpul zilei, hoții le-au măturat locuințele. Răufăcătorii au luat diverse bunuri precum tehnică electrică, bijuterii din aur, sume bănești.

Pe mâna, infractorilor a căzut și un bătrân cu deficiențe locomotorii, în vârstă de 70 ani, din municipiul Hîncești. Bărbatul a fost jafuit, după ce persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa, aplicându-I lovituri nepericuloase pentru viața și sănătatea sa. Hoții au sustras în mod deschis obiecte din aur, cauzându-i un prejudiciu material considerabil.

Oamenii legii au trecut la verificări şi au stabilit că principalii suspecţi de comiterea infracțiunilor sunt 4 adolescenţi cu vârste cuprinse între 14 – 17 ani și un matur din mun.Hîncești. Aceștia sunt cercetaţi penal conform articolelor 186 și 187 Cod Penal al Republicii Moldova. Bănuiţii ar fi sustras bunuri în valoare totală de peste 40.000 mii lei

mai mult la :  regional.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here